2012-11-18 10:54:27• hírek • Szatmár.ro/RTL Klub

A Like búcsúzott az X-Faktortól

Dögös, nőcis előadással lepte meg a zsűrit és a nézőket Csobot Adél az X-Faktor szombati adásában.

Csobot Adélért a héten mindenki aggódott betegsége miatt. Láza már nem volt ugyan, mégis forró lett a hangulat az erotikától duzzadó produkciójától. „Helló kiscsibe, mi újság a bölcsibe?" - így indított Geszti, aki szerint cukin énekelt a lány, de ez a dal, amit mellesleg ő írt, nem erről szólt. Feró azonnal rárivallt Gesztire: senkit nem érdekel, mit írt részegen, nagyon dögös volt, ahogy énekelt Adél, és ő a kis kedvence. Keresztes szerint nagyon nőcis volt. Malek csak gratulált.

Az X-Faktor szombati adásában már csak hét produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Nagy Feró mentoráljai, a Like és Geszti Péter versenyzője Szabó Dávid végeztek.

A párbaj után Geszti Péter úgy döntött, hogy a Like-nak kell hazamennie, Nagy Feró pedig Szabó Dávidot küldte haza. Keresztes Ildikó és Malek Miklós mindketten arra szavaztak, hogy Szabó Dávid folytassa tovább a versenyt.

Jövő szombaton 20.30-kor a következő élő show-val folytatódik az X-Faktor 2012 az RTL Klubon, immár a legjobb hat versenyzővel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: